Alla inlägg under september 2008

Av Emelie - 16 september 2008 09:35

Ja, jag fick en kommentar av lilla S. Och hon hade sett i Spanien hur de har hundar och katter i glasmontrar och som därifrån säljs till ja, i princip de som kan betala för dem. Det är sorgligt, det minns jag att jag såg när jag var i Alicante ocskå, Vi gick in och klappade på dem, de små hundvalparna som klängde och hängde på burdörrarna. Man ville bara ta hem dem allihop. Usch - man blir lessen i ögat.


Nyköping har börjat bli kallt nu, burrburr. Fram med vantar och.. ja inte mössa kanske men halsduk iaf. Och då kom Emelie ju på att hon vill minsann ha nya vantar. Och dem tror hon att hon ska sticka själv :D Vi får se hur det går. Jag vill ha vinröda vantar. Men vi får se, när jag hittat garn som passar och de sen är "klara" så ska jag lägga upp dem så får ni se verket. Haha. Igår var jag o kollade på nya brillor också, för ja.. jag ställde ju knät på glasögonen jag redan har av nån dum anledning.

Iiiiinte så smart. DyRt!


Var därför hos optikern igår och kikade, fick priset för två par, de har nåt erbjudande där jag går, på 3896 pix. tackartackar... suck.

Menmen, det är ju roligt också, lite förnyelse liksom. Så irmogon ska jag ta med en kompis o gå o kika på bågarna. Hmm... synfel borde vara ett handikapp  - och då borde jag få köp-stöd till dem tycker jag. hihi.

Hur som helst, hade jag ju haft mina glajjor ett bra tag så det kanske e dags för nya i vilket fall som helst.. Eller ?


Jaja, funderar vidare på den frågan. Nu ska jag baka iaf. Gjorde ett tappert försök att baka bullar igår, kanelbullar alltså. Det gick mindre bra. Oturen förföljer mig i rask takt.
Ja, jag slog ju på "S, ja ni vet snabbuppvärmning. och det var väl bra.. men det måste man ju byta sen.  Gjorde jag det ?

Nixpix...

Så det slutade med mindre ljusbruna degklumpar. Jag blev sur - men tryckte ändå i mig 4 degbollar. HA!

Så idag, ska jag baka bröd istället. Det är jag bättre på, och ska inte! använda snabbknappen.


Ha en mysig dag evrybaady.

Kram!

Av Emelie - 13 september 2008 15:29

Ja okej, ska väl inte överdriva så jag spricker, men från att inte ha innehållit mer än nån liten dammtuss invaderades vi av katt = Herr jag får frispel lite titt som tätt och river ner allt i min väg. Och just - jag klättrar (seriöst) på väggar också. Sen kom nu också "lilla" vovven. Herr jag är smidig som ett lokomotiv och drar i det mesta som är löst. - Åh så du ska vika tvätt? Jag kan hjälpa till! Eeheeheeh  - vad ska jag göra?! Jag kan ta den här sockan - *bära bort bära bort*


Och sen har ju då då inte missemiss och voffsing varit the best of friends direkt heller om än mot slutet av tredje dagen så blev inte katt lika poff-ig när han fick kika lite på hunden i hallen. Katt satt inne i sovrummet - och har käkat och sovit hela dagen.

Nej, inte får man ha sin lägenhet för sig själv inte , släpp in dreggelmonstret bara...AAAAAAAAAAAAAH! Missemiss flyr upp i soffan! *Fräs fräs spott spott vift vift med fötter o svans*


Det är synd att de inte kan hälsa som vanligt folk gör ;)

För de skulle nog tycka om varann, de är ju mjuka o kramgoa bägge två. Mr Cat vill jag krama jämt och voffen har kommit in som god tvåa. Finns det nån som inte vill krama den här :D?




Av Emelie - 10 september 2008 21:23

åh... känner mig trött i skallen.

*2 much funderings in the brain I think*


Kan det bli så? När ska man kunna sluta fundera och bara... vara ?

Min hjärna går på högvarv. Det är framtidskrångel - igen.

Hoppas på bättring imorgon.

Då ska jag till skomakaren med mina skor, kanske kan han töja ut dem lite i tårna. Ett problem ur världen. För åh, de är ju så söta, men de går ju inte att använda då man får tåskrynkling på köpet vid varje användning. How to fix månnetro ?

Ja soffisoff, du ska veta, lilla kissen sitter under badkaret han. Vill icke komma fram. Men snart åker vovve hem, så ska lillisen få tillbaka sin lägenhet. God natt och sov gott alla.

Tjingeling

Av Emelie - 9 september 2008 21:55

Gaaaaaaah!

I fu**in made it :D! Oooooo *madame mim - Sofie ;) * Okej, väldigt spännande dag idag. Emelie skulle på äventyr - "And away she goes". In till stan - in på tåg - åka tåg - gå av tåg - gå lite - leta upp tåg - gå på tåg - åka tåg - gå av tåg - gå lite till....och finally - på rätt ställe :D yey!


ja ojoj, Frökenfräken "det här kommer gå åt ** och jag kommer hamna i lycksele istället för Sollentuna" has done it! Done rätt alltså. Hihi. åååh jag e så glad. Jag var galet skeptisk igår - så skeptisk att Mr B blev less på mig och inte orkade lyssna mer. *Förståeligt* Vid samma tid igår - ca 22.00 - satt jag och pluggade in t-banan i Sholm så jag inte skulle hamna lost.

Men jäklar, det har faktiskt gått svinbra. Resan, intervjun och resan igen. Hemma är jag nu på säker mark med katten kutandes runt som något rabiessmittat och Mr B hängandes i soffan. Phju. Känns bra :) Snart blire movietajm. Vi ska se "the bucketlist" med allas vår favvo Morgan Freeman. Fåse va de e för nåt. Intervjun gick bra idag. Det var faktiskt nästan roligt, så nu får vi se vad som händer, om jag får vara med, och så får jag fundera lite. Om detta kan passa mig. Just för tillfället känns det både och :)

åå.. trött i huvet. :) Dags att stänga av tankeverksamheten och se movie o sen nanna. För imorgon måste jag vara fit for fight igen. Ska vara barnvakt jag. Åt en 7 månaders shcäfer. yey :) kulkul.

Hoppas ni mår bra alla överallt. Syster och syster o mami o papi :)

Vi hörs imorgon igen. Löv u all. :)


Tjingeling 

    

Av Emelie - 8 september 2008 11:09

Imorgon ska jag ev. på intervju. Fick mail i lördags om att jag var välkommen på intervju den 9 september eller den 17e september, beroende på vilket som skulle passa mig bäst då alltså. Och det är flygvärdinneutbildningen i Stockholm det gäller. Det känns spännande men samtidigt ja jag vet inte. För jag vet ju fortfarande inte vad jag vill göra. Du vet ju inte förrän du provat sa mami idag. Och det vet jag att så är det ju. Så, tja vi kör väl på och ser vad som händer. Det kan ju visa sig vara superkul, vilket fenomen jag inte är ovan. Jag är ofta skeptisk till allt i början. Sen brukar det lätta och jag blir positivare inställd. Har fått höra att min superhjälte namn skulle vara "Skeptica". Tack tack ;)


"Farlig situation - Skeptica to the rescue.... - eeeh nej. I don´t think so "


Hur som helst. Vi kör väl o ser vad som händer och fötter. Det enda bekreftelsemail jag fick var "Semestertider - och pga serverkrångel är det inte säkert att vi kunnit mottaga ditt mail"


Jahapp. Typiskt. Aja, det får väl bli den 17e annars då, Men telf. nr fanns så jag slår nog en pling senare idag till dem. Vore skönt att ha intervjun bortgjord imorgonkväll. :)


Samtidigt kollar jag på andra utbildningar också, jag skulle vilja lära mig sy. Ja på riktigt sy alltså, jag tycker det är kul, men några kreationer har inte knepat och knåpats fram ännu eller hittils eller vad man säger. Förutom gardiner då, och min tvättpåse och mitt kamerafodral som jag sytt :D hehe. Men jag skulle vilja, göra plagg. Det vore kul. Men göra egna mönster o sy efter dem är inget jag kan... än iaf. Och jag har väl inte så sprudlande idéer om hur allt ska se ut heller. "Design" alltså... Hmm

Och det verkar alltid som att såna här grejer ska man ha hållit på med sen man var typ tre år.

-Nej alltså jag har hållit på och ritat kläder sen jag fick mitt första set med crayons.

Icke icke for me....

Eller ?

Dags att vädra hjärnan, ut och promenixa, planering för imorgon och sen inhandling av ny outfit. Med ljudbok i öronen. Alltså - vilken bra grej det är, jag orkar inte sitta stilla och läsa, för ... ja det tar för lång tid. Men jag vill gärna göra det, iaf har "läst" böcker. Och då är ljudböckerna ju skit bra :)


 Hmm... vad ska man ha på sig på intervjun ?


tjingeling

Av Emelie - 7 september 2008 13:33

"Är du vaken än?"



Söndag, regn-igt. Kikat lite idol. Och jag blev helt galet imponerad av Mr "Lund". Hallå, gör en platta tack. Det han sjöng vill jag lyssna på mer - Najs najs.

Hela morgonen har haft tema "soffa". Den försöker jag få bort nu när jag inte bor i min gamla hemstad längre. Men fröken ångestladdad och totally material-girl vill ha den kvar. Dock verkar det som den åker nu. Det blir nog bra tillslut lika som. Och det blir ju lite money in the pocket - don´t we like så säg ;)

Vaknade i morse, cirkus fem-tiden som vanligt, av Mr katt som kommer och påpekar med hjälp av nos, tassar och svans i fejjan att: jooo men alltsåååå, är det inte dags att kliva upp nu va? *studs studs studs* Vavavavava??  *misse åker ut* och jag kan somna om. Detta har blivit en plågsam procedur, varpå jag alltid ojar mig: nu kommer jag inte kunna somna om. Fast, det har gått bra. Dock verkar jag vara den som plågas mest av detta dilemma. B snusar och sover vidare han, trots att ha blivit "skuttad" av tigern.

Lillaste lillasyster - La española - har fått agera bollplank idag på grund av att jag blivit antagen till en intervju för utbildning till flygvärdinna. För det hela ger klart en kick till tankeverksamheten. Till att resa och träffa nya människor, prata och kanske lära sig nya språk = Väldigt mycket ja -tack. Men den överhängande verkligheten till att kunna dimpa i backen vid problemas = hm njaaaaee, No thank u.

"Det är säkrare att flyga än att åka bil" har jag fått höra. Och jo, det är det säkert. Men, tja.. det känns hemskare att behöva kila vidare pga flygkrasch. För även om man lever medans man faller så.. ja.. man hinner väl tänka en del medans man just.. ja, faller. Och inte hinner man kliva av heller. Så gällande det måste jag ta en funderare. Vilket ju är min starka sida. Att fundera alltså - dock lyser ofta fenomenet slash problemet :att komma fram till nåt vettigt, med sin frånvaro. Jag vrider och vänder men finner sällan en rätsida. Lite som en rubikskub.. Eller vad säger du Sofie ? ;)


Jag tror jag åker till stan och vilar hjärnan från tänk genom att trösta mig med en ny klänning ;) 

Tjingeling

Av Emelie - 5 september 2008 23:47

Alltså! Jag är inte rädd för spindlar. Jag kan titta på dem, låta dem knata runt utan att känna äckelkänsla och är typ utan "viljan" att trampa ihjäl dem så fort I lay eyes on them. Men de ska vara UTE!!

Gick precis in i köket, törstig och B gör macka , *går mot vasken*.

     *Panisk tystnad*    "!!!!!!"

 GAH!! Helt gigantisk spretspindel sitter i vasken!! AAh!

Ful! Brun! Två centimeter långa ben! Stor som en 5krona! Urbas!


*Fy, jag ryser när jag tänker på det.*


Hur som helst! Måste försvara mig! *Sliter upp städskåpsdörren - greppar dammsugare* (Bare in mind, - jag - La chica in the house - tar upp spindelfighten -inte min sambo! ;) )  På med dammsugaren, "spindel spindel i vasken här - kryper och viftar på tassarna där" - SCHWOPP. Räddad.


Men såklart låter jag dammsugare gå i extra tre minuter. För säkerhetsskull, så han inte fightar sig ut och... ja inte vet jag...söker...hämnd?


Burr* ryser. Äckligt, som sagt, sorry lilla ( Rättelse: Sjukt stora!) spindeln för ditt aerojump som blev det sista du var med om - men faktiskt - kom inte och kryp i mitt kök.


Tjingeltingel




Av Emelie - 5 september 2008 23:00

Ja, andra inlägget för idag. Welcome and watch your step on the way in. Typiskt.

Kattens fossingar får inleda bild kavalkaden, bara att hoppas att det funkar nu då ;)

* tjingeltingel * 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Det är så kul när nån kikar förbi ens lilla krypin. Det skulle vara roligt att höra från er och veta lite om vilka ni är :)
 Faktiskt så känner jag dig sen länge tillbaka.
 Men hallå, vi är syskon ju.
 Vi har gått i samma klass - we go faaar back =D
 Jag känner dig inte men brukar kika förbi då och då
 Alltså, jag råkade bara snubbla förbi - du borde plocka upp lite efter dig =)
 Vi är ju polers och du känner mig
 Å jag är en förälder eller mor/farförälder som vill hålla lite extra koll ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards