Alla inlägg under oktober 2008

Av Emelie - 9 oktober 2008 21:02

Känner att jag måste svara på min lilla lillasysters förfrågan om hur liten kisse lyckades komma upp på hyllan.... jaaa...alltså... jag kanske råkade sätta honom där. Men bara kanske. ;)

Av Emelie - 8 oktober 2008 14:18

Aslan is hanging around ;) 


Jaha, det var ju typiskt. den smög sig på som hösten på sensommaren, man märker det knappt. Men sen *pang*.

Ja, jag har ont i halsen, och e snuvig i nosen. Gnällspiken kikar fram. Men så, nu är han borta. Va jag svamlar. Hur som helst, jag har skrivit Cv idag till mina jobbansökningar :D Det är spännande nu när det är på G faktiskt. Fick nys om ett jobb i Athen. Det skulle väl vara nåt va :)? Ja spännande, men som sagt, måste slipa på CV´t lite först. Det är som lite krångel, just hur man ska formulera sig till ett flygbolag. Är det som att söka ett vanligt jobb? Hmm ja det vetesjutton. Hur som helst, det blir att kolla igenom det igenm. det ska vara perfekt innan jag skickar det ;) Nu väntar jag på Sara, för vi ska gå en prommis. Jag ska kyla iväg halsontet tänkte jag ;)

Och så bakar jag också faktiskt, en dag som denna. Men äggklockan den jäkeln ringde ju inte första gången så lite för mycket färg fick det nog egentligen. Men det går nog att äta ändå, bröd kan jag äta i oändlighet ;)



Av Emelie - 7 oktober 2008 18:26

Jag har haft en otroooligt givande dag idag, måste jag säga. ;)

Fast jo, faktiskt, egentligen. Jag har fixat med en massa pappersjox som behövdes göras, det skulle skickas till min förra arbetsplats och det var till tidningen och det var blablabla. Nu e det dock klart, och jag förvånar mig själv att jag fick rätt och ordning på allt i min fina strukturerade utläggning av allt.

Det finns faktiskt nåt som heter organiserat kaos - I´m the master of it :)

Hur som helst, fick jag mig två cykelturer idag faktiskt, för jag behövde ju även köpa frimärken.

Märk väl Ett (1) - frimärke.

Jag kom hem med... 20!  eeeh... vad hände här då och que pasa?

Jahapp, bara att börja skriva julkort då ;) så är jag klar i tid med något iallafall.  

Sen så samlar jag väl på mig några vuxenpoäng när jag ändå är i farten med att säga "jag får väl ha dem i plånkan då". :)

Jag har en till sak jag funderat på: Hur sjuttsingen gör man egna sömnadsmönster? Om jag har en prickig blus jag vill ha, men den är inte riktigt till hundra procent mig-ig på  affären jag ska köpa den ifrån, så vore det ju perfekt om jag kunde sy själv och därmed alltså rítat mönstret själv.

Följa ett mönster är piece of kaka tycker jag, så det är inga problem. Men jag bara undrar - hur gör man eget?

Jag vill gå en kurs - en sykurs. Åh va kul det skulle vara!

Snart ska jag och Puh iväg o handla, jag ska köpa ett nytt garn :) ett vitt, för jag håller på med en svart och vit randig halsduk, det kan behövas för jag känner minsann att det är lite rossligt i halsen.


Tjingeling på er och sköt om er allihopa, - vi ses! :)



Av Emelie - 6 oktober 2008 17:08

ååå. Jag vill bara ha! :D

Jag har varit och kollat på tyger idag. På tygaffärer alltså som är annat än Åhléns :) Och massor av fint hittade jag, men jag blir såååå irriterad. Jag letar i alla dessa mönsterböcker på kläder men varför är de så tråååååkiga? Ja ok, det finns ju vissa som är fina och se riktigt okej ut. Men... jag vill ju ha meeer! Jag vill ha volymigt, fluffigt, rosetter och volanger med spets :D

Jag undrar hur man gör sina egna mönster?


Hur svårt är det för en vanlig dödlig?


Säkert mycket svårt, med tanke på det jag sytt själv har sträckt sig som längst till gardiner, tvättpåsar och kamerafodral - Ja,faktiskt :)

Jag skulle vilja kunna mer. Jag skulle vilja gå en Lär-dig-sy-på-riktigt-kurs.

Alla kläder jag ser som man inte har råd att köpa, de som man "kommer på och bygger upp" och ser i sitt huvud, de kläder man ser på tv och på andra. Tänk om man kunde göra dem själv?

Det vore ju underbart!

Jag vill ha mer spets, romance och volym i mina kläder. Ge mig klänningar :D !!


Åh, jag känner mig på ett sånt bra humör. Sådär som man känner sig när man ser riktigt fina fluffiga cupcakes - färgglad, fluffig och pysslig :D

Om ni förstår hur jag svamlar. :)


tjingeling

Av Emelie - 5 oktober 2008 16:55

Regnar det i hela landet idag? Här öser det ner sporadiskt. Undrar om det är nån som är ledsen? Hmm...


regn regn regn öser ner ner ner i stora stora floder...*sjunger

Av Emelie - 5 oktober 2008 16:44

heloo. Long time no see. Ja jag skulle tro det :) Två veckor sen ju nästan förutom mitt eget lilla gästspel för ca en vecka sen med uppdatering på att jag ju faktiskt lever. Och det gör jag fortfarande :)

Söndag och jag ska göra milkshakes ikväll. Det får man o man har huvudvärk. Jag var nemligeeen på partajj igår i Sholm. Vid Danderyds sjukhus för att vara exakt med alla mina kurspolare. Damn it va skoj vi hade. Fullt ös med musika och dancing. Ungefär till ca elva, halv tolv. Då orkade våra små hjärnor inte hålla uppe tempot igen.Tragiskt men sant - HAHA. Efter de här två veckorna med galet fullt upp så var det nog egentligen inte exemplariskt att ta partajjet just igår, dagen efter att sista dagen med diplomutdelning och allt. Så det blev inte att vi kom oss till Stureplan, men det har vi sparat till nästa gång istället ;) haha.

Jag känner verkligen att man behöver sova och vila ut. Och det ska bli skönt att få sova till sju, åtta .

Det blir ju rackarns i mig sovmorgon!

Lillasyster var här igår också en snabb visit. Väldigt roligt! Det var riktigt längesen vi sågs. Hon körde upp från Götet på fredagen och skuttade förbi på lördagsmorgon och åkte med mig o B in till stan för att inhandla föllsedagspresent till Julius. Men det var som mest jag o Ida som ville ha presenter. haha


Som små ungar sprang vi runt o petade på alla leksaker! Idas danska klocka var en av de roligaste hittegodsen ;) 


Nej ojoj, nu örk jag int någe mer. Ska hitta på nåt skoj. Ska sticka lite tror jag. Imorgon ska jag till stan ocskså för att gå på tygaffär. Nu är jag så sugen på att sy nåt så det finns inte :D. och det finns massor av fina tyg affärer här i stan. Ska ju dessutom till Sholm i veckan igen o då ska jag kolla upp detsamma där. De måste ju ha en massa kul!


Sköt om er alla småtroll! Kramis


 


Presentation

Omröstning

Det är så kul när nån kikar förbi ens lilla krypin. Det skulle vara roligt att höra från er och veta lite om vilka ni är :)
 Faktiskt så känner jag dig sen länge tillbaka.
 Men hallå, vi är syskon ju.
 Vi har gått i samma klass - we go faaar back =D
 Jag känner dig inte men brukar kika förbi då och då
 Alltså, jag råkade bara snubbla förbi - du borde plocka upp lite efter dig =)
 Vi är ju polers och du känner mig
 Å jag är en förälder eller mor/farförälder som vill hålla lite extra koll ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards