Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Emelie - 14 februari 2009 21:17

Då var jag här med min nos igen- VIlket var ett tag sen. Dock har jag ju inte haft så mycket att uppdatera om heller. Var inne och kikade på min lillasysters nya blogg. Och jag har kommit fram till att som hon skriver, kommer jag nog inte kunna skriva.

Sällan har jag nåt filosofiskt att tillägga eller en aningens litet pip om samhällsproblem och diskussioner, såsom "Debatt"  ;) Eller va, sofie? =) eller några djupa tankar.

Oftast är det bara ens egen ångest som hamnar på pränt. Denna eviga framtidsångest. Som jag så gärna vill få bekräftad av fler här i världen.

Men well well, who knows... maybe it will change. Syster har ordnat en så fin ny blogg till mig, i överraskning, hihi. Jag blev klart förvånad men väldigt glad att hon skickat mig den tanken och gjort denna lilla plats i worldwideweb-världen åt mig. Tack Sofie =)


Mamma är här hos mig i helgen. Det är så mysigt med nån att prata med. Vi har gått stan, shoppat lite, prommenerat och åkt bil på sightseeing. Hur bra som helst =)

Nu väntar jag på att glassen ska bli kall i frysen. Det är nämlige mitt uppdrag att mata henne denna helg. Och jag har gjort ett bra jobb ;) hihi.


Mot frysen och fram med nytt karra :D hihi 

Presentation

Omröstning

Det är så kul när nån kikar förbi ens lilla krypin. Det skulle vara roligt att höra från er och veta lite om vilka ni är :)
 Faktiskt så känner jag dig sen länge tillbaka.
 Men hallå, vi är syskon ju.
 Vi har gått i samma klass - we go faaar back =D
 Jag känner dig inte men brukar kika förbi då och då
 Alltså, jag råkade bara snubbla förbi - du borde plocka upp lite efter dig =)
 Vi är ju polers och du känner mig
 Å jag är en förälder eller mor/farförälder som vill hålla lite extra koll ;)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards